У Мережі показали зображення Hyundai Solaris в кузові універсал

0
80

Компанія Hyundai давно відмовилася від Solaris з кузовом хетчбек – такі машини користувалися меншим попитом, ніж седани. А що, якби в Україні можна було купити Solaris універсал – був би він популярний, і як би виглядав такий автомобіль, розповів портал auto.mail.ru.

Універсали ніколи не займали в Україні перші рядки рейтингів продажів. Однак у моделей з таким типом кузова є свій покупець. Правда, у тих, хто хоче знайти універсал в бюджетному сегменті, вибір дуже сильно обмежений. На сьогоднішній день можна придбати хіба що машину з лінійки Lada . І якби Hyundai почала на нашому ринку продажу недорогий, місткою і функціональної моделі, на неї напевно був би попит.

Випуск Solaris в кузові універсал в 2021 році не зажадав би від виробника великих вкладень – автомобіль побудували б на базі стандартного седана. Досить було б трохи змінити кузов, збільшити задній звис і зменшити вантажну висоту, щоб зручніше було перевозити щось негабаритний. Об’єм багажного відсіку у седана – 480 літрів, у універсала даний показник отримав би надбавку як мінімум 20%.

Лінійку моторів Hyundai Solaris універсал запозичив би у седана. Йдеться про добре знайомих “атмосферник” об’ємом 1,4 (100 к.с.) і 1,6 (123 к.с.) літра. Вони можуть поєднуватися з 6-ступінчастою «механікою» або «автоматом».

Традиційно універсали пропонуються в старших комплектаціях, тому «сарай» від Hyundai можна було б купити в комплектаціях Comfort і Elagance .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!