Land Rover вивів на випробування позашляховик Range Rover Sport нового покоління

У Мережі була опублікована нова серія шпигунських знімків, на яких зображений позашляховик Range Rover Sport 2022 року, який вперше був помічений на тестах майже рік тому.

0
251

На жаль, випробувана модель все ще одягнена в важкий камуфляж. Однак можна розгледіти, що основні риси новинка запозичить у базового Range Rover нового покоління, при цьому модель отримає змінені світлодіодні фари, які стали ще компактніші.

Решітка має прямокутну форму замість тонкої трапеції, як у стандартного Range Rover. при погляді на модель збоку видно, що приставка «Sport» в назві позашляховика буде не просто так – автомобіль отримав спойлер і більш гострий кут нахилу заднього скла. Це деталі роблять модель більш агресивною, ніж Range Rover наступного покоління.

На жаль, розгледіти зміни в задній частині не представляється можливим через велику шару камуфляжній плівки. А ось інтер’єр на знімки і зовсім не потрапив.

І звичайний Range Rover, і версія Sport будуть створені на базі модульної архітектури Land Rover, яка широко використовується алюміній для зниження ваги в порівнянні з існуючими моделями. Що стосується силових агрегатів, то очікується поява м’якого гібрида, що підключається гібрида і повноцінного електрокара. Ми очікуємо, що новий Range Rover дебютує в кінці цього року і надійде в продаж на початку наступного. Версію Sport представлять тільки в кінці 2022 року і на ринок вона вийде як модель 2023 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!