З’явилися нові подробиці про наступне електричному кросовері Kia

Кілька тижнів тому в Мережі з'явився знімок загадкового компактного позашляховика. Тепер же з'явилася докладніша інформація про майбутні моделі електромобілів Kia, перша з яких буде мати розмір Soul-Seltos і буде називатися EV4 або EV5, а потім модель більшого розміру, аналогічна IONIQ 7, буде називатися EV7 або EV8.

0
27

Незважаючи на те, що спочатку було неясно, яку марку належить помічена раніше машина машина, експерти вирішили вивчити нинішню лінійку позашляховиків Hyundai і Kia. У той час як Hyundai вже випустила оновлену Kona і абсолютно новий Tucson, Kia сьогодні випустила подовжений Sportage 5-го покоління, в той час як коротка колісна база вже була помічена, а для IONIQ 7 це було занадто рано.

Цей позашляховик знаходиться на ранній стадії розробки, так як у нього немає навіть задніх ліхтарів. Таємничий автомобіль виглядав довшим і ширшим, ніж машини, припарковані навколо, як K5 / Optima першого покоління, але мав спільні риси з Tucson.

Однак напередодні в Мережі опублікували новий знімок, який прояснив ситуацію. Незважаючи на те, що фотографія викликала деякі протиріччя, можна поглянути на кришку багажника і в цьому позашляховику ви легко впізнаєте репліки дизайну EV6.

Отже, тепер, завдяки отриманій інформації, можна підтвердити, що у Kia вже є два позашляховика в стадії розробки, перший розміром з Soul-Seltos (це той, який нещодавно був помічений), а інший є повнорозмірним кросовером. Обидві моделі будуть побудовані на платформі E-GMP.

Два зображення відповідають тізерного зображенням цих двох моделей позашляховиків. Kia вже розробляє перший позашляховик, довжина якого становить близько 4,30 метра, і він може мати таке ж внутрішній простір, як у нового Sportage, завдяки більшій колісній базі і платформі типу скейтборд.

Ця модель з’явиться десь у 2022 році. Більший позашляховик повинен прибути в той же час, що і IONIQ 7, 2023-2024 роки, так що поки ще рано бачити прототипи. Kia планує випустити ще 4 електромобіля в 2026 році. Очікується, що це будуть хетчбек, седан, а також купе.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!