Авто

Названо 5 найпотужніших старих хетчбеків

Share

Хетчбеки завдяки своїм невеликим розмірам дуже добре відчувають себе в місті, тому що вони можуть легко маневрувати. Також завдяки великій п’ятій двері в них зручно вантажити великі предмети.

Це зробило автомобілі цього типу кузова дуже популярними. Відповідно на вторинному ринку дуже багато їх пропозицій. Тому якщо ви плануєте придбати таку машину, AutoOboz зібрав список з 5 кращих старих хетчбеків, який вам допоможе, пише «Обозреватель».

  1. Mazda 3 MPS

Занижений хетчбек Mazda продавався всього протягом шести років з 2007 по 2013 рік. Його перестали виробляти через низький рівень продажу. Однак на вторинному ринку цей автомобіль досі є. В Україні ціни на нього починаються від понад 7000 доларів.

Це вигідна пропозиція для будь-якого покупця з обмеженим бюджетом, але бажано вибрати автомобіль з пробігом менше 160 000 км, якщо є така можливість. Так можна буде витратити менше на технічне обслуговування, але це збільшить ціну машини в два рази. Автомобіль має двигун MZR 2.3 DISI Turbo об’ємом 2.3 літра, потужністю 260 к.с. і 380 Нм крутного моменту.

  1. Hyundai Veloster N

Hyundai Veloster N – це дуже незвичайний автомобіль. Він має асиметричні двері – з одного боку у нього є двоє дверей, а з іншого встановлена ​​тільки одна. Навіть за мірками хетчбека він досить малий, тому буде ще більш зручний в місті.

Модель оснащена 2.0-літровим чотирициліндровим турбодвигуном, який доступний у версіях на 250 і 275 кінських сил. Модель 2020 року одержала більше крутного моменту в 378 Нм і більше швидке прискорення до 96 км / год за 5,6 секунди.

  1. Volvo C30 Polestar

Volvo C30 Polestar підійде для тих, хто шукає щось унікальний і швидкий. Однак в разі, якщо вони зможуть знайти такий на ринку. Це спеціальна обмежена версія, яка дуже рідкісна. Автомобіль оснащений двигуном на 250 к.с.

Модель створили всього в 250 примірниках, тому скоро вона стане колекційної. Вперше вона була представлена ​​в США в 2012 році. Нова така коштувала від 32 445 доларів. Через рідкості машини сьогодні за неї доведеться заплатити майже стільки ж.

  1. Ford Fiesta ST

Ford Fiesta ST хоч і не дуже швидкий автомобіль, але їздити в ньому все одно весело. Модель оснащена переднім приводом, 1,6-літровим двигуном EcoBoost, який видає 182 к.с., і 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

В Україні машина коштує приблизно від 10 000 доларів і доходить до 13 700 доларів. Як і з більшістю представлених тут авто, найдешевший варіант краще не купувати.

  1. Renault Clio Williams

Одна з переваг ринку вживаних авто в тому, що на ньому можна вибрати будь-який автомобіль з будь-якої епохи. Тому можна собі дозволити Renault Clio Williams, хоч він теж досить рідкісний.

Ця модель вважається одним з кращих гарячих хетчбеків в історії. Ціни на нього зростають, тому це і дорога машина. У Європі її можна придбати за 30-35 000 доларів. Модель оснащена двигуном на 150 к.с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024

Tesla Cybertruck зіткнувся із серйозною проблемою корозії

Кібервантажівка — це щонайменше спірний автомобіль. Але більшість фанатів Tesla, здається, прийняли його з ентузіазмом.…

17.05.2024

Новий Renault 5 б’є рекорди за попередніми замовленнями ще до старту продажів

Новий Renault 5 збирає рекордну кількість попередніх замовлень, незважаючи на відсутність оголошених цін та дати…

17.05.2024

На фото показали новий кросовер BMW X3

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під…

17.05.2024

Новий кросовер Dacia Stepway показали на неофіційних зображеннях

У гамі компанії Renault та її суббренду Dacia версія Stepway завжди була призначена для того,…

17.05.2024

Один з найбільш непривабливих автомобілів у світі повернеться як конкурент Renault Duster

На початку квітня цього року в Мережу випливли плани концерну Stellantis, що володіє брендом Fiat,…

17.05.2024