Хочемо в Україні: найдешевший кросовер Skoda за $ 15 000 відправляється в продаж

0
279

Компактний кросовер Skoda Kushaq є найдешевшим в лінійці чеського виробника. Автомобіль дебютував в березні цього року і вже готовий відправиться в продаж. Дилери почнуть приймати замовлення з 28 червня.

В основу новинки лягла платформа MQB-A0-IN. Габарити Шкода Кушак дуже компактні, що безсумнівно оцінять міські жителі. Його довжина складає всього 4221 мм, що на 117 мм менше Karoq. До того ж кросовер виконаний в стилістиці концепту Vision In, так що виглядає він стильно і сучасно. Широка решітка радіатора, вузькі фари, фактурний капот і пластикові накладки по периметру кузова додають моделі атлетизму і приводять її у відповідність з поточними стандартами сегмента.

У рух новинку призводить 1,0-літровий турбодвигун потужністю 115 к.с. і 175 Нм крутного моменту, який пов’язаний з шестиступінчастою механічною коробкою передач або «автоматом». Також запропонують версію з 1,5-літровим мотором на 150 к.с. (250 Нм), який поєднується з «механікою» або «роботом». Привід – передній. Основним ринком збуту моделі стане Індія. Ціна Skoda Kushaq – від 15 000 доларів. Хочете побачити цю машину в Україні?

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!