Компанія Geely офіційно показала нову Tugella S

Компанія Geely показала тизери Xingyue S, відомий нам як Geely Tugella.

0
948

Як і актуальна Tugella , представлена на тізері версія S побудована на модульній платформі CMA. Судячи із зображень, зовнішній вигляд кросу не зазнав змін. Силует авто, диски, ліхтарі, а також хромовані елементи, представлені на зображеннях, виглядають так само, як і на поточній версії Geely Tugella . А в салоні зміни все ж відбулися. На кріслах переднього ряду додалася зелена строчка, візерунки, а також напис CMА, пишуть «Китайські-автомобілі».

Інформації про моторній гамі поки немає. Поточна Geely Xingyue на ринку Китаю комплектується двома двигунами. Перший – це 1,5-літровий 3-циліндровий турбодвигун з різними форсування (на 177 і 190 кінських сил). Другий – 2,0-літровий 4-циліндровий JLH-4G20TDB на 238 кінських сил (350 Нм).

Китайські ЗМІ вважають, що Xingyue S – це не оновлена версія кросу, а маркетинговий хід. Справа в тому, що з виходом Xingyue L (який з’явиться на ринку РФ у 2022-му) у деяких споживачів могла виникнути плутанина між двома цими машинами. Можливо, що буква « S » у Xingyue потрібна, щоб підкреслити відмінність від флагманського кросу Geely . До того ж, продажу FY11 нестабільні, і їй потрібен ковток свіжого повітря.

Габарити Geely Tugella – 4605x1878x1643 міліметрів (мм) при колісній базі 2700 мм. Крос пропонують в 2-х комплектаціях. Обидві оснащуються 2,0-літровим турбодвіжком потужністю 238 кінських сил, 8-ступінчастою АКПП і повним приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!