27-річний Land Cruiser продали за рекордні 136 тисяч доларів

0
66

У США нещодавно була укладена одна з найнесподіваніших угод на автомобільному ринку: позашляховик 1994 року випуску з пробігом менше 2000 км був проданий на аукціоні за солідну суму в 136 тисяч доларів.

Виявляється, хтось виклав за машину стільки ж грошей, скільки коштує новенький Mercedes-Benz G-Class. Зелений Land Cruiser (покоління FZJ80) був придбаний другим власником в 2020 році. До цього машина провела 26 років в колекції свого першого власника, і всі деталі в машині повністю оригінальні.

У список устаткування входять блокуються передній і задній диференціал, люк з електроприводом, фаркоп, задній спойлер, багажник, антена, кондиціонер і рейлінги на даху.

Під капотом знаходиться 6-циліндровий двигун об’ємом 4,5 літра, що розвиває 212 к.с. і 373 Нм. Тяга передається на всі чотири колеса за допомогою 4-ступінчастою автоматичною коробки передач із заниженою передачею. Останній раз машина проходила техобслуговування в 2020 році, коли були замінені ремені, масло і фільтри, а також акумулятор.

Але тут виникає логічне запитання: що може змусити людину купити 27-річну машину замість того, щоб вибрати новенький Mercedes-Benz G-Class, який буде коштувати приблизно стільки ж?

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!