Авто

Представлений Nissan Note в новій версії

Share

У хетчбека Nissan Note , який оновив покоління восени 2020 року, з’явилася преміальна версія. Формально вона іменується як Nissan Note Aura, але маркетологи її посилено дистанціюють від базового автомобіля: великий шильдик «Aura» виставлений напоказ, а на сайті компанії Nissan подібна пятідверка існує в окремому розділі.

Візуальний образ у новій модифікації збережений, але версія Aura все ж має оригінальні бампери, інші грати радіатора, фари, а також задні ліхтарі. Уже «в базі» у Nissan Note Aura є адаптивне головне світло і 17-дюймові легкосплавні колісні диски. Двоколірний кузов можна замовити і для стандартної моделі Note , але у виконання Aura є свої поєднання відтінків.

Салон Nissan Note Aura прикрасили вставками «під дерево», а на дверях знаходяться тканинні вставки «під твід». Стандартні сидіння в автомобілі – з комбінованою оббивкою, за доплату можна придбати «шкіру». Початкова комплектація по насиченості обладнанням відповідає топ-виконання звичайного Note . Посилено шумоізоляція даху і дверей, а в передніх дверях Nissan Note Aura встановили ще й скла збільшеної товщини.

Аудіосистема Bose є вже в базовій комплектації новинки. А в якості опції пропонується акустика Bose Personal Plus , головна особливість якої – це пара динаміків в торцях підголівника переднього пасажира.

Як і базова модель Note , версія Aura має гібридну силову установку e-Power , в якій бензиновий двигун 1.2 (82 к.с.) працює тільки в режимі генератора і не пов’язаний з колесами. Пересувається хетчбек на електротязі, причому для виконання Aura віддача переднього електромотора зросла з 116 к.с. і 280 Нм до 136 к.с. і 300 Нм. Задній електродвигун у повнопривідних версій той же, він розвиває 68 к.с. і 100 Нм. Старт продажів Nissan Note Aura на японському ринку намічено на осінь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Новий Hyundai Palisade зняли зовні та всередині

Нове покоління флагманського кросовера Hyundai Palisade має побачити світ на початку 2025 року. А поки…

03.05.2024

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024