Opel Astra нового покоління показали на перших рендерах

0
802

Модель Opel Astra починає свій шлях з 1991 року, коли на автосалоні у Франкфурті дебютувало перше покоління машини з індексом F . На даний момент на конвеєрі знаходиться вже п’ята модифікація Astra (К), яка виходить на ринок з 2015 року. У 2019 модель пройшла через рестайлінг, проте тепер вона буде повністю оновлена, і буде мати зовсім інший вигляд. Передня частина оновленого Opel Astra матиме в стилістику кросовера Mokka другого покоління. У хетчбек такі ж вузькі фари з Г-подібними світлодіодними елементами, об’єднані з радіаторної гратами.

Платформа у моделі буде та ж, що і у нового Peugeot 308. У цих автомобілів практично аналогічні пропорції кузова. Astra, отримає контрастний чорний дах, як на інших нових моделях марки Opel. Крім цього у хетчбека будуть виштамповки на крилах і дверях оригінальної форми. На задній частині з’являться вузькі ліхтарі, рельєфна кришка багажника і ніша номерного знака на бампері.

Також зміни відбудуться і в інтер’єрі нового автомобіля. Усередині з’являться два великих мультимедійних екрану. Варто відзначити і той факт, що вперше за всю історію модель отримає гібридні версії. В майбутньому також може вийти найпотужніша версія – OPC з повним приводом і гібридною установкою, яка видає близько 300 кінських сил. Дебютувати Opel Astra може найближчим часом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!