Авто

Компанія Subaru представила в Японії оновлений кросовер Forester 2022

Share

Передній бампер також зазнав доопрацювання і отримав виступ прямо під зміненою фарою, на якому розміщується омивач. Решітка не виглядає більша, ніж раніше, але має плоский U-образний візерунок. Крім того, логотип Subaru прикрашає металевий орнамент. Залежно від комплектації бувають круглі і вертикальні протитуманні фари, але всі вони – світлодіодні.

Поки є тільки одне зображення, що показує задню частину, і, можливо, це тому, що Forester зі специфікацією JDM виглядає практично так само, як і раніше. Легкий рестайлінг зазвичай превносіт деякі зміни в графіку задніх ліхтарів, але сама оптика виглядають ідентично такої в моделі актуальною генерації. Subaru пропонує 18-дюймові колісні диски з оновленим дизайном і додає три нові кольори (осінній зелений металік, каскадний зелений кремнезем, блискучий бронзовий металік) в місцеву версію свого кросовера, який доступний в комплектаціях Touring, X-Break, Advance і Sport .

Салон Forester 2022 для Країни висхідного сонця багато в чому такий же, як і раніше, але з новим вибором матеріалів обробки. Крім того, в EyeSight доданий більш широкий кут огляду стереокамери, а також покращено оптимізоване програмне забезпечення. Subaru внесла зміни в підвіску для всіх комплектацій, щоб підвищити комфорт, в той час як e-Active Shift Control тепер доступна на всіх версіях, оснащених гібридним двигуном e-Boxer .

Subaru вже приймає попередні замовлення на Forester у виконанні JDM, і ми очікуємо, що північноамериканська версія моделі 2022 року представлена в найближчі тижні. Прототип вже був помічений на території континенту в грудні 2020 року, тому його офіційний дебют, швидше за все, відбудеться в самий найближчий час.

Не виключено, що американський Forester після поновлення отримає 1,8-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом, доступний в Японії в версії Sport , з 174 к.с. потужності і 300 Нм крутного моменту. Крутний момент у нього на 61 Нм більше, ніж у 2,5-літрового двигуна без наддуву, і він має кращий відгук на низьких оборотах завдяки примусовій індукції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Subaru

Останні записи

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024