Названо 3 очікувані автомобілі 2021 року

0
980

2021 рік для автолюбителів стане часом нових прем’єр. Нові моделі відомих марок автомобілів, як зарубіжних, так і наших, надійдуть на серійне виробництво і стануть доступними для покупки. Всі з нетерпінням чекають виходу автомобілів, а поки розглянемо їх заявлені модифікації.

KIA Telluride. Нова концепція зовнішнього вигляду, технічного оснащення, а також найбільші в історії фірми Кіа габарити роблять новий автомобіль довгоочікуваною подією. Однак достеменно невідомо, коли до України дійдуть хвилі виробництва. Розробники говорять про лютневі початки продажів в США і Північної частини Південної Америки.

Cadillac XT6. Цей автомобіль вже з початку цього року радує американців своєю місткістю і технічним функціоналом, а ось в Росії 7-місний кросовер ще не показувався. Через непередбачених обставин прем’єру української версії автомобіля довелося перенести з початку 2020 на початок 2021 року.

Ford Mustang. Машина вже з 2018 року розсікає автомобільні простори Америки. До Росії укомплектований спорткар так і не дійшов. Розробники заспокоюють автолюбителів і стверджують, що не пізніше листопада 2021 року і в нашій країні можна буде придбати «вибухове» авто.

Повний насичених подій на автомобільні прем’єри, 2021 рік порадує всіх любителів машин своїми новинками. Деякі з них вже давно експлуатуються, а якісь тільки почнуть своє життя. Неможливо описати кожну очікувану машину. Їх настільки багато, що кожен знайде собі автомобіль і за бажаннями. І за можливостями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!