ТОП-3 кросовери з хорошою прохідністю: на замітку водіям

Є моделі, які цілком впевнено почувають себе на пересіченій місцевості.

0
631

Автомобільні експерти склали рейтинг кросоверів з хорошою прохідністю. Про це повідомляє профільний портал  «Твоя МАШИНА» .

Так, ці машини не призначені для серйозного бездоріжжя, але є моделі, які цілком впевнено почувають себе на пересіченій місцевості.

Jeep Grand Cherokee

Раніше це був повноцінний рамний позашляховик, але зараз модель випускається з несучим кузовом. Однак навіть без рамної конструкції машина добре справляється з бездоріжжям. Особливо це стосується версії Trailhawk, оснащеної вдосконаленою пневматичною підвіскою.

Кліренс становить 210-220 мм. Оснащується модель бензиновими моторами об’ємом 3,0-6,4 літра потужністю 240-710 к.с. До всіх варіантів йде АКПП і повний привід.

Subaru Forester

Ця машина підійде для помірного бездоріжжя завдяки кліренсу 220 мм і повному приводу. Також є фірмова система X-Mode, яка оптимізує роботу трансмісії і мотора.

Під капотом можна знайти бензинові мотори об’ємом 2,0 літра на 150 к.с. або 2,5 літра потужністю 185 к.с. До обох йде варіатор і повний привід.

Renault Duster

Друге покоління зберегло весь позашляховий потенціал, який був притаманний першої генерації. Дорожній просвіт становить 210 мм, покращилися звіси на кузові. Також з’явився новий потужний мотор.

Так, крім колишніх 1,6- і 2,0-літрових моторів на 115 і 143 к.с. відповідно, машина оснащується новим турбодвигуном об’ємом 1,3 літра з віддачею в 149 л.с. Є також і хороший 1,5-літровий турбодизель на 110 к.с. Як КПП пропонуються «механіка» і варіатор.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!