В Україні знайшли ідеальну «капсулу часу» ЗАЗ Славута

0
955

В Україні виставили на продаж справжню «капсулу часу» ЗАЗ Славута 2007 року випуску, яка збереглася в ідеальному стані. Відповідне оголошення розмістив власник автомобіля на сайті RST.

У Запоріжжі виставили на продаж «Славуту» 2007 року випуску. У автомобіля за весь час був тільки один власник. На одометрі 43 тисячі кілометрів, за словами власника, пробіг рідний. Також зазначається, що даний екземпляр жодного разу не потрапляв в аварії і не перефарбовувався. Кузов знаходиться в ідеальному стані: іржі та іншого немає.

Питань немає і по технічній частині. Коробка передач не гуде і не вибирає, включається без зусиль. Автомобіль оснащений 1,2-літровим двигуном, який, як зазначив власник, працює як годинник. Також 1,5 тисячі кілометрів назад в «Славуті» замінили ремені, масло та інші рідини. Машина повністю справна і готова служити новому господареві.

«Кожна кнопка працює світитися і моргає! Є сервісні книжки, два ключа, два брелка, центральний замок, сигналізація. Також присутній магнітола!», – йдеться в оголошенні.

Також власник зазначив, що в ідеальному стані зберігся і салон автомобіля. До слова, на продаж «Славуту» чоловік виставив через непотрібність так як автомобіль дістався йому у спадок, а у нього є інша машина.

До слова, просять за «Славуту» 67 800 гривень, що близько 2,5 тисячі доларів. Варто відзначити, що за ці ж гроші можна знайти Daewoo Lanos в непоганому стані або навіть Opel Vectra.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!