Компанія Toyota готує новий бюджетний електрокар

0
515

Toyota випусти новий автомобіль з електричною трансмісією під назвою Hyryder. Машина створена спільно з компанією Suzuki.

Перш преса повідомляла, що Suzuki і Toyota працюють над складанням нової архітектури для майбутніх електромобілів. Через деякий час в інтернеті з’явилися шпигунські зображення нового електрокара від Toyota, який вже встигли помітити на дорогах Індії. Про це пише Експерт з посиланням на Mmr.

Експерти впевнені, що новинка розроблена на Suzuki WagonR, а різниця полягає в особливостях трансмісії. Тепер відомо і передбачуване найменування машини – Hyryder. В інтернеті недавно опублікували додаткові знімки автомобіля японського бренду, і на них можна розгледіти інтер’єр.

Так, салон отримає іншу панель прилад і монохромний екран системи клімат-контролю. Присутній селектор перемикання режимів коробки передач і дефлектори вертикального типу системи кондиціонування. Передбачається, електромобіль Toyota майже нічим не буде відрізнятися від Suzuki WagonR з ДВЗ, за винятком деяких локальних варіацій. Можливо, він вийде на ринок з електромотором і стартер-генератором на 72 вольт з дальністю ходу 180 км. Дата прем’єри – кінець 2021 року або початок 2022 року. Ціна – близько 355 тисяч гривень за актуальним курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!