Авто

Сьогодні дебютує новий Volkswagen Multivan T7 2022 року

Share

У Volkswagen Commercial Vehicles ніколи не було такої великої рекламної кампанії для нового продукту, навіть для пікапа Amarok. Рекламна компанія для оновленого Multivan була найбільш вражаючою. Версія моделі на базі T7 дебютує сьогодні пізніше, обіцяючи стати більш схожою на автомобіль, ніж будь-коли раніше, завдяки переходу на платформу MQB, яка використовується безліччю пасажирських моделей німецького концерну VAG.

VW розкрив досить багато деталей про новинку в ході підготовки до її світової прем’єри, в тому числі було сказано про наявність підключається гібридну силову установку з невизначеним запасом ходу в чисто електричному режимі.

Абсолютно новий Multivan буде поставлятися виключно з автоматичною коробкою передач, а також з електричним стоянковим гальмом, щоб звільнити додатковий простір всередині вражаюче просторій кабіни.

Вперше в історії, Multivan оснащений окремими сидіннями для третього ряду, які розташовуються з боків столу, розміщеного на рейкової системі, яка дозволяє переміщати його вперед і назад. Сидіння другого ряду можна повернути на 180 градусів, щоб створити розташування сидінь лицем до лиця, в той час як більш легкі сидіння другого і третього рядів можна повністю зняти, щоб створити велике вантажне простір.

Ще одне нововведення для нового Multivan T7 – панорамний люк на даху, який не тільки робить салон більш просторим, але і збільшує простір над головою. Також має бути додатковий простір для ніг і плечей, оскільки VW вже повідомив, що новий Multivan матиме довшу колісну базу і більш широкі шини. Ранні тизери показали установку з двома екранами в салоні в стилі хетчбека Golf Mk 8, щоб підкреслити той факт, що вона поєднує в собі переваги мінівена, “загорнутого” в більш схожу на автомобіль упаковку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Volkswagen

Останні записи

Власникам iPhone більше не варто купувати автомобілі Mercedes-Benz: названо причину

У 2022 році Apple оголосила про плани розширення функціональності своєї системи CarPlay, яка тепер може…

30.04.2024

Відбувся офіційний дебют оновленого Cupra Leon

Cupra представила довгоочікуваний рестайлінг моделі Leon, який приніс не лише свіжий зовнішній вигляд, а й…

30.04.2024

Genesis показав «злий» електроседан G80 у версії Magma

Преміальна марка Genesis представила на Пекінському автосалоні нову модель зі спортивної лінійки Magma. «Гарячий» електроседан…

30.04.2024

Стали відомі ціни нового гібридного кросовера Hyundai Kona 2024 року

Hyundai Kona 2024 сьогодні є яскравим прикладом сплеску попиту в сегменті електрифікованих автомобілів, особливо в…

29.04.2024

Сплячого водія Tesla, який їхав автопілотом, зупинила поліція

Шведський водій-експедитор, який активував свій автопілот, заснув за кермом і мало не збив поліцейську машину,…

29.04.2024

Mazda показала конкурента BMW X5, Audi Q7 та Mercedes-Benz GLE

Японський автовиробник Mazda представив свій новий кросовер, який матиме статус флагманського. Машина позиціонується як пізня…

29.04.2024