На відео показали зовнішність Kia Sportage 2022 року

Більше подробиць про новий кросовер Kia Sportage 2022 року можна дізнатися з ролика на YouTube.

0
488

Коли на цьому тижні корейський автовиробник представив Kia Sportage 2022 року в повний зріст, було нескладно оцінити реакцію громадськості. Деяким не сподобався його поляризаційний дизайн. Інші оцінили прагнення Kia створити зовсім іншу форму для моделі нового покоління як частина її переходу на мову дизайну «Об’єднані протилежності», який почався з Kia EV6.

Чіткі лінії і кілька безпрецедентних елементів дизайну присутні в остаточному дизайні Sportage. Зараз в Мережі з’явилося відео на YouTube. Відзнятий матеріал дозволяє скласти краще уявлення про нову модель, видимої в металі. Найголовніше, Sportage тут виконаний в чорному кольорі, який дуже добре підходить для завантаженого дизайну. Світлодіодні ДХВ-бумеранги виділяються спереду, а чорні відблиски інших світлових елементів добре поєднуються з кольором корпусу.

У Sportage в відео-огляді інший набір коліс. На відміну від фотографії для ЗМІ, диски виглядають більш консервативно. Не виключено, що це всього лише один з варіантів коліс в залежності від рівня обробки салону. У будь-якому випадку Sportage 2022 року з’явиться в цьому році і вийде на ринок відразу після цього. Що стосується трансмісії, Kia заявила, що ці деталі з’являться в повній версії моделі. Дата ще не призначена.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!