Haval презентував новий кросовер в Україні

В Україні стартували продажі міського кросовера Haval Jolion.

0
121

Модель створена на новітній модульній платформі L.E.M.O.N., яка забезпечила новинці легшу вагу,  поліпшену маневреність, більш високий рівень безпеки та комфорту. Виробник зазначає, що Haval Jolion володіє «найдовшою в своєму класі колісною базою» (2700 мм), а також одним із найбільш міцних кузовів у своєму класі (частка високоміцної сталі складає 73%).

В екстер’єрі для Haval Jolion пропонуються 18-дюймові легкосплавні диски, LED-оптика головного світла та динамічна бічна лінія.

В салоні можна знайти проекційний дисплей W-HUD, бездротову зарядку, 12.3-дюймовий екран мультимедійної системи, підтримку Apple Carplay і Android Auto, а також 7-дюймовий екран цифровий панелі приладів.

Виробник забезпечив автомобілю автономне водіння рівня L2, поєднуючи камеру кругового огляду 360, автоматичний паркінг, адаптивний круїз-контроль, систему утримання в центрі смуги руху, а також систему допомоги при русі в пробці.

Крім того, автомобіль має сучасні системи безпеки: екстреного гальмування (AEB), контролю дистанції попереду (FCW), попередження зіткнення і перешкоди ззаду (RCW), моніторинг сліпих зон, інтелектуальне управління в поворотах і система розпізнавання дорожніх знаків (TSR).

В Україні кросовер запропонують в 4-х комплектаціях, з переднім або повним приводом, 1.5-літровим бензиновим двигуном (143 к.с.) в парі з 6МТ або 7-ступеневою трансмісією 7DCT мокрого типу з подвійним зчепленням на вибір. Гарантія на автомобіль складає 5 років або 100 000 км пробігу.

У базовій версії Comfort c 1.5-літровим бензиновим двигуном і 6MТ модель можна придбати за ціною від 517 244 грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!