Німецький Opel опублікував перші зображення хетчбека Astra нового покоління

Дебют оновленої Opel Astra повинен відбутися в найближчі місяці.

0
572

Модель Opel Astra готується до зміни покоління, яке відбудеться вже незабаром. Поки ж деякі деталі дизайну моделі показали на перших офіційних тизерах. Нова Opel Astra обзаведеться фірмовим дизайном передньої частини Vizor , а також слідом за іншими моделями компанії перебереться на платформу EMP2 концерну Stellantis . Планується, що в сімейство Opel Astra , як і раніше, увійдуть хетчбек і універсал Astra Sports Tourer.

Характерна риса елемента під назвою Vizor – це візуально об’єднані в єдину затемнену панель фари, радіаторна решітка і фірмовий логотип Opel , що і показано на одному з тізерів. Повідомляється, що світлодіодна оптика увійде в список стандартного оснащення нової Opel Astra . На зображеннях інтер’єру новинки можна побачити передню панель Pure Panel , яка об’єднує під одним склом два дисплея. Кількість фізичних кнопок у моделі буде зведено до мінімуму.

За неофіційною інформацією, зі зміною покоління нова Opel Astra обзаведеться гібридною версією PHEV , а також планується поява “зарядженої” модифікації Astra OPC з 296-сильним двигуном і повним приводом. Що ж стосується інших силових агрегатів, то, найімовірніше, модель з’явиться на ринку Європи з 1,2-літровою “турботройкой» продуктивністю 110 або 130 к.с., і, ймовірно, дизелем 1.5 BlueHDi на 130 к.с.

Виробництво Opel Astra наступного покоління буде налагоджено на заводі марки Opel в Рюссельсхаймі, Німеччина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!