Седан Mercedes-Benz S-Class нового покоління не зміг пройти «Лосиний тест»

0
113

Журналісти іспанського km77.com провели «Лосиний тест» флагманського седана Mercedes-Benz S-Class нового покоління W223. В ході цього випробування імітується спроба водія уникнути зіткнення з раптово з’явилися на дорозі перешкодою, яким може бути, наприклад, який вибіг на дорогу лось.

Під час тесту з’ясувалося, що представницький німецький седан не здатний долати перешкоду на еталонної швидкості 77 км / г, а лише на 74 км / г. Якщо їхати швидше, S-Class збиває конуси, демонструючи недостатнє для цього випробування зчеплення коліс з дорожнім полотном.

В цілому ж журналісти охарактеризували керованість S-Class як хорошу, адже потрібно враховувати, що його споряджена маса перевищує дві тонни. У тесті брала участь версія S 400 d , оснащена турбодизелем 2,9 літра потужністю 330 к.с. Журналісти похвалили машину за передбачувані повадки, зазначивши, що їй лише трохи не вистачає зчеплення з дорожнім покриттям. Окремо наголошується, що седан комплектують шинами Bridgestone Turanza T005 розмірністю 255 / 40R20 спереду і 285 / 35R20 ззаду, і, як правило, взуті в цю «гуму» автомобілі провалюють дане випробування.

Показники нового S-Class помітно поступаються, наприклад, Mercedes-AMG C 63 S Coupe : останній проходив «Лосиний тест» на 80 км / г. У той же час не варто забувати, що купе-седан Mercedes-Benz CLA нинішнього покоління C118 подолав це випробування лише на 66 км / г.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!