Нова Hyundai Creta може стати копією Tucson

0
110

Як пише видання Indianautosblog.com, дизайнери компанії при розробці нового кросовера Hyundai Creta будуть надихатися оновленою моделлю Tucson.

Модель Hyundai ix25, яка пізніше для деяких ринків була перейменована в Creta , пропонується в Китаї з 2019 року. А тепер очікує рестайлінг цього кросовера. За попередньою інформацією, дизайнери Hyundai при розробці нового Creta будуть надихатися стилістикою вже представленого Tucson.

Нагадаємо, що в Україні все ще пропонується кросовер Hyundai Creta першого покоління, і тільки цього літа компанія випустить другу генерацію: ту, для якої в даний момент Hyundai на інших ринках вже готує рестайлінг в стилістиці Tucson. Про те, що кросовер Creta розробляється за мотивами старшої моделі, можна судити по «шпигунським» фотографій прототипу новинки.

Планується, що рестайлінг виявиться масштабним для фронтальної частини нового Hyundai Creta , яка отримає інші денні ходові вогні, що переходять в радіаторну решітку. Фари можуть зберегти свою форму і лише змінитися з точки зору технічної архітектури. Оновлена Hyundai Creta другої генерації, швидше за все, буде представлена в 2022 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!