Коли з’явиться маленька і дешева альтернатива Toyota RAV4

0
205

Toyota підтвердила наступника компактного сітікара Aygo, якого раніше показали на фото у вигляді ефектного кросовера. Серійне виробництво новинки налагодять на спільному підприємстві PSA Peugeot Citroen і Toyota Motor Corporation в Колине, Чехія.

На даний момент на чеському заводі збирають три споріднених компактних автомобіля – Toyota Aygo, Peugeot 108 і Citroen C1, але їх нинішнє покоління добігає кінця. З цієї трійки продовження отримає тільки японська модель. Крім того, в цій році в Чехії стартує виробництво хетчбека Toyota Yaris.

Деякою інформацією про наступника Toyota Aygo поділився представник компанії Томаш Пароубек. Як стало відомо, новинку побудують на основі платформи GA-B, яку також використовують Yaris і Yaris Cross. Це дозволить компанії скоротити витрати на розробку і уніфікувати виробництво.

Зовнішній вигляд автомобіля поки невідомий. Імовірно, він стане серійним продовженням концепту Aygo X. Новинка виявиться найдешевшим кросовером в сегменті A. Про це говорять всередині компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!