Toyota показала передню частину нового Toyota Land Cruiser 300 на відео

0
153

Марка Toyota розмістила новий тизерний відеоролик, який присвячений позашляховику Land Cruiser наступної генерації. Прем’єра автомобіля, який отримає індекс «300», має відбутися 9 червня цього року.

На короткому відеоролику компанії Toyota можна розгледіти передню частину майбутньої моделі Land Cruiser 300 . Позашляховик обзаведеться великими радіаторними гратами з горизонтальними планками, а також звуженою діодною оптикою. Відзначимо, що новий Toyota Land Cruiser 300 вже не раз потрапляв в об’єктиви фотошпигунів, тому його зовнішній вигляд секретом практично вже не є.

Новий Toyota Land Cruiser 300 буде базуватися на власній платформі із застосуванням рішень новітньої архітектури TNGA . Купити машину можна буде в п’яти-або семимісній модифікаціях. У силову лінійку новинки увійдуть V-подібні шестициліндрові мотори. Так, клієнтам запропонують 3,5-літровий турбоагрегат потужністю 415 к.с. Зараз такий же мотор встановлюють на модель Lexus LS 500 . Крім того, новий позашляховик отримає і 3,3-літровий турбодизель. Продуктивність цього агрегату складе 309 к.с. Обидва двигуни будуть працювати спільно з 10-ступінчастим “автоматом”.

Гібридна версія у нового Toyota Land Cruiser 300 теж буде: її прем’єра відбудеться пізніше, в наступному році. А ось моторів V8 у японського позашляховика більше не буде. Новий Land Cruiser 300 обов’язково з’явиться і на російському ринку. Зараз в нашій країні продається актуальне покоління моделі, які пропонують з двома моторами на вибір: бензиновим двигуном V8 потужністю 309 к.с. і 8-циліндровим турбодизелем з віддачею 249 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!