Компанія KIA представила інтер’єр оновленого седана K9 2022 модельного року

0
86

Марка Kia продовжує розкривати оновлену версію флагманського седана К9 (в нашій країні ця модель продається під індексом К900).

Минулого місяця компанія опублікувала зображення зовнішнього вигляду нового флагмана К9 . Тепер же автовиробник розсекретив інтер’єр новинки. В оновленому салоні Kia К9 з’явиться дуже великий медіадісплей діагоналлю 14,5 дюйма, а також сканер відбитків пальців для управління деякими функціями автомобіля.

Раніше на Kia K9 встановили центральний дисплей на 12,3 дюйма. Разом зі збільшенням розміру екрана покращиться і якість зображення. Оновлення медіасистеми можуть проходити «по повітрю». За допомогою мобільного додатка власник авто зможе не тільки відстежити місце розташування машини і запустити мотор, а й переконатися, що навколо нього все безпечно. Для цього компанія Kia встановила функцію віддаленого доступу до камер кругового огляду.

При цьому сканер відбитка пальця необхідний для ідентифікації водія. Автомобіль зрозуміє, хто конкретно сіл за кермо, і приведе все настройки у відповідність із закладеними в пам’ять для даної людини. За відбитками пальців можна буде і здійснювати платежі через медіасистему, купуючи різний контент.

Також для нового К9 обіцяна вдосконалена шумоізоляція за рахунок стекол більшої товщини, нові версії обробки салону, особливо комфортне крісло водія і VIP -сидіння правого заднього пасажира, яке може розкладатися в положення для релаксації. На південнокорейському ринку продажу оновленого Kia K9 стартують 3 червня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!