Дешевий суперник Toyota RAV 4 готовий підкорити покупців

0
1428

GAC Group є одним з найбільших китайських автовиробників. У лінійці компанії налічується кілька десятків моделей різних класів і типів. Для того, щоб утримувати конкурентоспроможність на високому рівні, вона регулярно оновлює свою продукцію.

На цей раз рестайлінгу піддали середньорозмірний кросовер GAC Trumpchi GS5, який вийшов на ринок три роки тому. Моделі змінили назву на GS4 Plus, а разом з ним і зовнішність. Китайський кросовер отримав перероблені фари, решітку з іншої графікою, масивні бампери та інші задні ліхтарі, які виглядають досить елегантно.

В результаті доопрацювань кросовер трохи підріс в розмірах і тепер досягає в довжину 4710 мм, в ширину – +1885 мм, у висоту – 1726 мм, а колісна база дорівнює 2710 мм. На ринок вийдуть відразу дві модифікації моделі, які можна буде розрізнити за дизайном решітки радіатора. Загальний вигляд оновленої машини став брутальнішим і «дорослішим». У компанії її позиціонують, як суперника Volkswagen Tiguan і Toyota RAV4.

Не залишився без уваги і салон GAC Trumpchi GS4 Plus. В оснащення увійшли нове рульове колесо і мультимедійна система з великим екраном і розширеними можливостями. В обробці використана «шкіра» двох відтінків. Під капотом встановлений 2,0-літровий турбодвигун потужністю 252 к.с., який поєднується з 6-ступінчастим “автоматом” і системою переднього приводу. Також доступна версія з 1,5-літровим мотором на 169 к.с.

У продаж новий кросовер GAC надійде в третьому кварталі 2021 року. Спочатку він буде пропонуватися на внутрішньому ринку виробника, а потім відправиться і в інші країни. Вартість стартує від 21 000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!