Бейонсе і Jay Z купили найдорожчий автомобіль у світі

0
48

За даними Forbes, стан Jay Z становить 1,4 млрд доларів, а у Бейонсе – 500 млн доларів

Подружня пара Бейонсе і Jay Z, можливо, замовила у Rolls-Royce модель за 28 млн доларів і стала володаркою самого дорогого автомобіля в світі. У самій компанії це інформацію не підтвердили, але назвали нове замовлення їх «самим амбітним проектом». Про це пише The Telegraph.

Кабріолет Rolls-Royce Boat Tail презентували на цьому тижні. Модель створена для середземноморських сільських доріг Лазурного берега у Франції, де часто помічали артистів. Виробник заявляє, що власники автомобіля зможуть пити вино на відкритому повітрі – Boat Tail оснащений двокамерним холодильником, який «швидко охолодить до 6 градусів улюблені у клієнтів напої від Armand de Brignac». Цим брендом володіє Jay Z.

Також в Boat Tail входять двосторонні годинникb від Bovet 1822: одна сторона для чоловіка, інша – для жінки. Аксесуар можна як носити на зап’ясті, так і вбудовувати в автомобіль.

Проектувальник кузова Алекс Иннес оцінив гостинність власника Boat Tail і його дружини. «Їм подобається подавати їжу в стилі мезе, тому ми поговорили про комфорт і велич, яка має стати частиною цього автомобіля. Ми проводили дорожні випробування на швидкості 155 миль на годину, щоб переконатися, що нічого не деренчить ».

Лікарі озвучили лякаючий діагноз незабаром після того, як Махогані з’явилася на світло. І до сих пір все, що можуть зробити медики, – лише полегшити її біль, так як ліки від захворювання і раніше немає. Раніше дівчина ненавиділа себе і вважала “виродком”, чому сприяли жорстокі коментарі оточуючих. Однак американка зібрала волю в кулак і вирішила, що не дозволить собі зламатися.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!