Авто

Топ-5 автомобілів, яких «боїться» іржа

Share

Іржа є постійною і неминучою супутницею будь-якої машини. І особливо – б / у. Але одні автомобілі іржавіють швидко, а на інших руді плями з’являються дуже рідко. Автомобільні експерти виділили п’ять машин, кузова яких виявляють разючу стійкість до корозії, передає « АвтоВзгляд ».

PORSCHE CAYENNE

Лакофарбове покриття кросовера першого покоління, що випускався з 2002 по 2010 роки, досить товсте. Тому воно відмінно протистоїть дорожньому піскоструй, а відколи – рідкісне явище. Іржу найчастіше можна знайти під пластиковими деталями і в місцях стиків кузовних панелей.

AUDI A6

У «шістки» в кузові C6 відколи на капоті і навіть в районі задніх колісних арок починають цвісти дуже повільно. А справа в тому, що кузов седана виконаний з алюмінію. До того ж у нього дуже міцні підрамники і лонжерони з безліччю точок кріплення. Ось тільки кліренс «німця» маленький. Через це антикорозійне покриття днища часто пошкоджується навіть самим акуратним водієм

VOLVO S80

Шведський виробник спочатку трепетно ​​ставився до антикорозійного обробці своїх машин, і преміальний седан S80 другого покоління не став винятком. Сталевий кузов акуратно зібраний, прекрасно пофарбований, так що відверто слабких місць у нього немає. І хоча лакофарбове покриття «шведа» швидко втрачає свій лиск, власники S80 воліють з ним взагалі нічого не робити, оскільки зайве внезаводское втручання «приверне» корррозію. А так – нехай і тьмяно, але без гнильних процесів.

MERCEDES-BENZ S-КЛАСУ

Седан в кузові W221 – ще один представник стійких до корозії машин. Якість фарбування у моделі дуже гарне, тому іржа на капоті, крилах і дверях зустрічається рідко. Швидше за все, вона скаже про кустарному кузовному ремонті, на який ще й грошей пошкодували.

Варто лише звернути увагу на задні крила. Їх шумоізоляція згодом злітає і під неї починає потрапляти дорожні бруд і реагенти. Все це може викликати вогнища корозії в невидимих ​​при поверхневому огляді місцях.

VOLVO XC90

Перший кросовер марки шведи захистили від корозії не гірше, ніж споріднений седан S80. У конструкції інженери використовували сталь, яку покрили товстим шаром фарби. Але слабкі місця у автомобіля все ж є. Іржа може з’явитися в місцях зіткнення металу і пластикових деталей, а також на передніх лонжеронах і підрамнику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Компанія Xiaomi помилилася у своїх заявах про новий SU7

Минуло майже два місяці з моменту запуску Xiaomi SU7, але цей автомобіль та засновник Xiaomi…

21.05.2024

Toyota планує випуск потужного позашляховика для лінійки Gazoo Racing

Toyota розглядає можливість розширення своєї лінійки спортивних автомобілів Gazoo Racing, включивши до неї потужніший позашляховик.…

21.05.2024

Hyundai Motor Group розробляє інноваційний кросовер Genesis GV70 EREV

Hyundai Motor Group активно працює над створенням інноваційного автомобіля з розширеним діапазоном електричного ходу (…

21.05.2024

Оголошено старт продажу Volkswagen ID.7 Tourer 1ST Edition

Volkswagen представив обмежену серію ID.7 Tourer 1ST Edition, яка буде випущена тиражем всього 140 екземплярів.…

21.05.2024

Tesla Cybertruck «втратив» кузовні панелі внаслідок ДТП

На американському сайті власників Tesla Cybertruck обговорюють фотографії, зроблені після аварії одного з пікапів. На них видно,…

21.05.2024

Суд дозволив водіям не показувати документи на блокпості

Після вторгнення росії на блокпостах часто перевіряють українських водіїв. Поліцейські та військові перевіряють їх, пасажирів…

21.05.2024