Авто

Оновлена ​​Toyota Camry 2021 – в чому перевага цієї моделі?

Share

Прав був великий класик кажучи, що «ніщо не вічне під місяцем». На жаль, але це справедливо, в першу чергу, по відношенню до машин. Так, свого часу Toyota Camry була беззаперечним лідером в своєму сегменті, але пройшли роки, і тепер корейські і навіть китайські моделі залишили її на задньому плані. Кілька поправити ситуацію, що склалася повинен рестайлінг седана, про який і буде розказано нижче.

Кузов, салон.

Слідуючи сучасним тенденціям, зовнішній вигляд седана був змінений лише невеликими штрихами, трохи змінили решітку радіатора, передній бампер. Все інше, як вирішили дизайнери Toyota, видно було і так чудовим, тому нічого більше і не змінювали. Салон автомобіля також змінився незначно, причому не в кращу сторону. Найбільш помітним акцентом є мультимедійний екран, який тепер розташований над дефлекторами воздуховода.

Плюс до того ж він збільшився до 7 дюймів в бюджетній комплектації і до 9 в преміум. Однак інтерфейс мультимедійної системи знаходиться на рівні 90-х років, нудний і невиразний. Хоча сам сенсорний екран трохи швидше відгукується на дотики. До недоліків можна віднести і дефлектори, які в будь-якому випадку будуть відкриті, гарантуючи тим самим локальне переохолодження. В цілому ж особливих нововведень немає, хіба що додалося трохи більш м’яких матеріалів обробки. На задньому місці не можна сказати, що тісно, ​​але і особливого простору не спостерігається.

Багажне відділення тепер за замовчуванням обладнано гумовим килимком, а ось замість повноцінної запаски під підлогою докатка. Причому, за словами представників Toyota, подібна зміна запасного колеса проведена на прохання же покупців.

Динаміка, керованість.

Як і раніше седан оснащується трьома типами двигунів. Однак один з них, об’ємом 3,5 літра потужністю 249 к.с. залишився колишнім, інші змінилися. Так базової, об’ємом 2 літри, потужністю 150 к.с. тепер з комбінованим уприскуванням в парі з варіатором. Виріс і крутний момент на 10 Нм, чому до 100 км / год машина з таким двигуном розганяється за 9,5 с. Змінилася і країна виробник, тепер ці мотори будуть поставлятися з Японії, а не з Китаю як раніше.

Що однозначно повинно порадувати любителів Camry. Більш популярний мотор, на 2,5 літра, тепер потужністю в 200 «коней», а не 180 як раніше, і АКПП у нього не 6 ступенів, а 8. Спочатку машина обладнана 17 дюймовим колесами, в топ комплектації вже будуть 18 дюймів.

Чому з останніми седан трохи більше галасливий, жорсткий. Взагалі нікого спокою в управлінні, підвісці, характерного для попередньої версії, у новій машині стало менше. Вона, звичайно, не стала більш спортивною, але з’явилося більше гостроти. Додалося і динаміки, навіть з базовим двигуном. Правда, щоб варіатор весь час тримати в «тонусі» доводиться набирати на двигуні оберти, з усіма наслідками, що випливають звідси наслідками. Покращився функціонал електронних асистентів, тепер, наприклад, ззаду встановлено 4 датчика, а не два як раніше.

Підсумок.

В середньому машина подорожчала на 20-30 тисяч гривень у порівнянні з минулим прайсом. При цьому особливих змін на електронну функціоналу, швидкісному поведінці не спостерігається. Так, з’явилася, наприклад, спортивна версія GR, але крім прозорих ліхтарів і пластикових вставок на корпусі вона нічим від базових машин не відрізняється. Прямий південнокорейський конкурент KIA K5 по ряду параметрів досить сильно обіграє Toyota Camry.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Зимові чи всесезонні шини: що краще обрати для вашого авто

З настанням зими щоразу стає питання заміни шин. Літні шини взимку — це просто жах,…

23.10.2024

Skoda Kodiaq RS нового покоління помітили підчас тестів (ФОТО)

Кросовер Skoda Kodiaq другого покоління невдовзі отримає заряджений варіант RS. Його повинні презентувати найближчим часом, а…

23.10.2024

Два Bugatti Chiron врізалися один в одного під час обгону вантажівки

У Марокко сталася аварія двох гіперкарів Bugatti Chiron із вантажівкою. У розпорядженні порталу Reddit опинилися…

23.10.2024

Незабаром Dodge Charger отримає твердотілі батареї

Stellantis продовжує розвивати партнерство з компанією Factorial, яка виготовляє твердотільні акумуляторні батареї. Метою співробітництва є…

23.10.2024

Чим зможе здивувати новий кросовер Cupra Raval

Повністю електричний Raval збереже спортивний імідж Cupra, коли його буде запущено наступного року. Західні видання…

23.10.2024

З’явилися зображення нового пікапа Hyundai Creta

Гамма моделей корейського автовиробника Hyundai включає таку кількість кросоверів, що встежити за ними буває непросто.…

23.10.2024