Найдешевший електромобіль викликав неймовірний ажіотаж (Фото)

0
2951

Найкомпактніший електромобіль концерну General Motors під назвою Hongguang Mini EV викликав справжній фурор на ринку. Модель, головною перевагою якої є неймовірно низька ціна (близько $ 4300), змогла в квітні обійти по продажах Toyota Corolla, пише autocentre.ua.

За місяць дилерам вдалося реалізувати понад 29 тисяч примірників Wuling Hongguang Mini EV, що дозволило електрокару увійти в ТОП-3 найбільш продаваних машин в Китаї. При цьому бестселер японської марки Тойота вибрали 24 тисячі покупців. До речі, незабаром бюджетний електрокар почне продаватися на ринку Європи.

Чотиримісний електромобіль надійшов у продаж в середині 2020 року. Він досягає в довжину 2917 мм, в ширину – 1493 мм, у висоту – 1621 мм, а колісна база дорівнює 1940 мм. Кузов виконаний з полегшеного композиту. Модель отримала 12-дюймові колеса і оптику зі звичайними галогеновими лампами. Незважаючи на прості лінії і відсутність хитромудрих елементів, загальний вигляд автомобіля досить стильний.

У рух Hongguang Mini EV приводить електромотор потужністю 27 к.с., який дозволяє розганятися до 100 км/год. Запас ходу в 120 км забезпечує батарея ємністю 9,2 кВтг. Також доступна більш далекобійна версія, яка комплектується акумулятором на 13,8 кВтг і може проїхати на одному заряді до 170 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!