Опубліковані знімки американської версії кросовера Kia Sportage

0
236

Як ви, можливо, знаєте, новий Sportage розділить багато деталей з новим Hyundai Tucson, включаючи платформу 3-го покоління і моторну гамму. Це означає, що у нас вперше буде справжній гібрид в лінійці Sportage, а також Plug-in Hybrid.

У порівнянні з новим Tucson, внутрішня компоновка буде повністю відрізнятися, в той час як Tucson має більш традиційну центральну компоновку з окремими дисплеями, а інтер’єр нового Sportage отримає цифрову комбінацію приладів і інформаційно-розважальний екран, об’єднані панорамним зігнутим дисплеєм.

Дизайн вигнутого панорамного дисплея буде аналогічний недавно випущеному Kia K8. Кривизна, оптимізована під водія, зводить до мінімуму рух очей.

Якщо говорити про зовнішній дизайн, багатьох налякала задня частина, яку нещодавно показали на шпигунських знімках. На щастя, трохи пізніше були опубліковані фотографії, на яких ми бачили денні ходові вогні в формі бумеранга, інтегровані в передню оптику, які, на щастя, тепер розташовані нижче, ніж у поточної моделі.

Решітка радіатора також значно збільшена в порівнянні з нинішнім Sportage. «Сліпі» зони зводяться до мінімуму за рахунок створення бічного вікна в районі зовнішнього дзеркала.

Що стосується моторної гами, то новий Sportage буде доступний (залежно від ринку) з агрегатами 1.6 T-GDi CVVD, безнаддувних 2.5 GDi (для ринку США), 1.6 CRDi дизель (для Європи), дизельним 2.0 CRDi і бензиновим 1,6 літровим гібридом (для всіх ринків). Деякі з цих двигунів призначені тільки для експорту, в той час як в Південній Кореї будуть пропонуватися 1.6 T-GDi CVVD потужністю 180 кінських сил, дизель 2.0 CRDi потужністю 186 кінських сил і турбогібрід 1.6 потужністю 230 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!