Власник Tesla Model 3 розповів про заощаджені гроші на паливі за 3 роки (відео)

0
122

Американський YouTube-блогер Енді Слай три роки тому пересів на Електроседан Tesla Model 3. За цей час він проїхав на машині чималі 75 тис. миль (120 000 миль) і розповів про заощаджені гроші.

Звичайно, брати за основу висновки Слая не варто – витрати на паливо і економія при їзді на електромобілі можуть сильно відрізнятися в залежності від умов зарядки (вдома або в громадському місці, вдень або вночі, на безкоштовних або платних зарядках), стилю їзди, дорожніх умов , погоди, пробігів і, нарешті, країни, в якій експлуатується автомобіль. Проте, його досвід цікавий, навіть просто з пізнавальної точки зору.

Як видно, Слай їздить досить часто – його щорічний пробіг становить в середньому 40 000 км. І, за словами блогера, за цей час він заощадив на пальному значні 8 000 доларів. Однак власник Тесли максимально проявляв ощадливість – зокрема, заряджався в основному будинку в нічний час доби, коли тарифи на електроенергію максимально низькі.

Відзначимо, що в Україні Tesla Model 3 офіційно не продається, але на наших дорогах зустрічається вона часто: вже не перший рік «трійки» возять з Європи і США, причому як новими, так і б / у.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!