Авто

ТОП-5 найдешевших вживаних електромобілів на ринку України

Share

Електромобілі з нами вже трохи більше 10 років (від моменту появи перших серійних екземплярів): за цей час не тільки повнився асортимент нових машин, а й помітно збільшилася пропозиція на вторинному ринку таких моделей.

Причому деякі «електричці» доступні по порівняно невеликими цінами – на рівні бюджетних паливних авто.

АвтоПортал склав список найдешевших електромобілів, які можна знайти на українському б / у ринку. Всього ми відібрали п’ять моделей.

Найдешевші електромобілі в Україні:

Nissan Leaf

Запас ходу: від 128 км

Лідер цього рейтингу – Nissan Leaf . Японський електрохетч вже давно добре закріпився в нашій країні – на протязі декількох років він є найбільш продаваним EV в Україні. Ціни на цей авто – найрізноманітніші, але найдешевші екземпляри пропонують в середньому за 7-9 тис. Доларів. Однак тут одна важлива деталь: вкрай важливо перед покупкою протестувати батарею. Вона може бути «убитої».

BMW i3

Запас ходу: від 160 км

Ще один компактний електрохетч з невеликим запасом ходу, але вже не «среднячок», а реальний «преміум». Ціни тому вище (а чого ще можна було очікувати від БМВ?) – найдешевші «ай-три» продають в Україні від 13,5-14 тис. Доларів.

Volkswagen e-Golf

Запас ходу: від 130 км

Поруч з BMW i3 можна поставити ще один цікавий електрокар за невеликі гроші – e-Golf. Це повноцінний Гольф 7 покоління (той же дизайн, технології), тільки – на «батарейках». Теоретично, електроГольф міг стати світовим бестселером, проте його підвів скромний запас ходу і висока ціна. Втім, на вторинному ринку автомобіль дійсно коштує не так вже й багато – в Україні таку машину можна купити вже за 13-14 тис. Доларів.

FIAT 500e

Запас ходу: від 135 км

Як і у випадку з Гольфом, FIAT 500e побудований на базі звичайної, бензинової версії. Яскравий і маленький електрокар, в який складно не закохатися. З мінусів – той же запас ходу. Зате ціна демократична. В Україні купити FIAT 500e можна за ціною від 8 500 доларів.

Kia Soul

Запас ходу: від 155 км

Нарешті, останній автомобіль – Kia Soul. Виробник називає машину кросовером, але експерти схильні до того, що це все ж звичайний хетч. Ми ж вважаємо, що правда десь посередині – SUV-елементи у цієї машини все ж є (високий кузов, чималий кліренс, пластиковий обвіс). Придбати таку машину в Україні можна за 10-12 тисяч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024

Без цих документів за кермо не можна: українським водіям загрожують серйозні штрафи

Українські водії перед поїздкою мають бути дуже уважними. Необхідно перевірити, чи є при собі три…

04.05.2024

Hyundai відкликає понад 13 000 автомобілів через дефект вихлопної системи

Компанія Hyundai заявила про рішення відкликати 13500 авто для усунення несправності, відповідно до інформації від…

04.05.2024

Mazda показала концептуальний електричний кросовер Arata (відео)

Крім Mazda EZ-6, японський виробник автомобілів показав на Пекінському автосалоні та елегантний концепт електропозашляховика Arata. Передбачається,…

04.05.2024

В Україні створили нову машину для роботи на бездоріжжі

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

04.05.2024

Засекречений кросовер Dacia Stepway 2.0: як він може виглядати

Сьогодні хетчбек Dacia Sandero Stepway більше схожий на піднятий хетчбек, ніж на повноцінний кросовер. Так…

04.05.2024