ТОП-5 найдешевших вживаних електромобілів на ринку України

0
267

Електромобілі з нами вже трохи більше 10 років (від моменту появи перших серійних екземплярів): за цей час не тільки повнився асортимент нових машин, а й помітно збільшилася пропозиція на вторинному ринку таких моделей.

Причому деякі «електричці» доступні по порівняно невеликими цінами – на рівні бюджетних паливних авто.

АвтоПортал склав список найдешевших електромобілів, які можна знайти на українському б / у ринку. Всього ми відібрали п’ять моделей.

Найдешевші електромобілі в Україні:

Nissan Leaf

Запас ходу: від 128 км

Лідер цього рейтингу – Nissan Leaf . Японський електрохетч вже давно добре закріпився в нашій країні – на протязі декількох років він є найбільш продаваним EV в Україні. Ціни на цей авто – найрізноманітніші, але найдешевші екземпляри пропонують в середньому за 7-9 тис. Доларів. Однак тут одна важлива деталь: вкрай важливо перед покупкою протестувати батарею. Вона може бути «убитої».

BMW i3

Запас ходу: від 160 км

Ще один компактний електрохетч з невеликим запасом ходу, але вже не «среднячок», а реальний «преміум». Ціни тому вище (а чого ще можна було очікувати від БМВ?) – найдешевші «ай-три» продають в Україні від 13,5-14 тис. Доларів.

Volkswagen e-Golf

Запас ходу: від 130 км

Поруч з BMW i3 можна поставити ще один цікавий електрокар за невеликі гроші – e-Golf. Це повноцінний Гольф 7 покоління (той же дизайн, технології), тільки – на «батарейках». Теоретично, електроГольф міг стати світовим бестселером, проте його підвів скромний запас ходу і висока ціна. Втім, на вторинному ринку автомобіль дійсно коштує не так вже й багато – в Україні таку машину можна купити вже за 13-14 тис. Доларів.

FIAT 500e

Запас ходу: від 135 км

Як і у випадку з Гольфом, FIAT 500e побудований на базі звичайної, бензинової версії. Яскравий і маленький електрокар, в який складно не закохатися. З мінусів – той же запас ходу. Зате ціна демократична. В Україні купити FIAT 500e можна за ціною від 8 500 доларів.

Kia Soul

Запас ходу: від 155 км

Нарешті, останній автомобіль – Kia Soul. Виробник називає машину кросовером, але експерти схильні до того, що це все ж звичайний хетч. Ми ж вважаємо, що правда десь посередині – SUV-елементи у цієї машини все ж є (високий кузов, чималий кліренс, пластиковий обвіс). Придбати таку машину в Україні можна за 10-12 тисяч.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!