Авто

Названо іномарки, які можна купити в Україні до 3 тисяч доларів

Share

Купити автомобіль в Україні стало набагато простіше, особливо якщо є достатня сума. Але саме в такий момент і виникає питання, яку саме марку можна купити, якщо в кишені 3 тисячі доларів.

Ні для кого не секрет, що за зазначену суму з легкістю можна придбати ВАЗ або «Ланос», якщо, звичайно, вони будуть в ідеальному стані. Також можна купити автомобілі і новіше, такі, як китайські, корейські і навіть деякі європейські.

Крім названих автомобілів, експерти назвали ще десять моделей, які можуть зацікавити покупця.

Отже, 10-е місце займає Gelly MK 2008 року. Даний представник автопрому відносно новий і недорогий. Він побачив світ в 2008 році і володіє мотором 1,6 і 1,5 л. При покупці такої моделі варто знати, що у неї не найкраща шумоізоляція і антикорозійне покриття. Але, якщо порівнювати Gelly MK з вітчизняними автомобілями, то він на порядок вище, адже має безліч опцій.

9-е місце експерти подарували Chevrolet Aveo. Даного представника можна вибирати за типом кузова – або хетчбек, або седан. З огляду на, що у даної моделі не найсильніший двигун, то їх стали переводити на газ. Відзначається, що якість збірки у цих автомобілів хороше. Особливу увагу варто приділити моделям до 2006 року, але і тут можна наштовхнутися на рейсталтінговий автомобіль.

8-е місце займає Hyundai Sonata. Престижний зовнішній вигляд і автомобіль, який віднесений до бізнес-класу, за якістю збірки буде на порядок вище попередніх представників. Але і у нього є слабкі місця – якість ЛКП, яке пов’язане лише з віком автомобіля, а не його виробництвом.

7-е місце – Daewoo Nubira. Такі машини нечасто побачиш на українських дорогах. Автомобіль дуже комфортний, а під капотом розмістився справжній звір – потужний двигун, які дасть можливість своєму власникові розігнатися до 100 км / год лише за 10 секунд.

6-е місце почесно займає Volkswagen Golf. Дана модель випускалася в 1998 році. Транспортний засіб дуже надійне, але знайти даного представника в хорошому стані, вірніше з пробігом менше 1 мільйона км, практично нереально.

На екваторі рейтингу розмістилася Suzuki Swift – маленька машинка, яка побачила світ на початку 2000-х років. В Україні таких моделей багато, але вона припаде до смаку лише міським жителям. Справа в тому, що під капотом цього примірника розмістився аж надто слабенький двигун.

4-е місце по праву займає Ford Mondeo або Ford Scorpio. Дані представники бізнес-класу, випущені в 90-х роках, захоплюють не тільки своїм оснащенням всередині, але і вмістом під капотом. Ось тільки знайти не вбитий варіант практично неможливо. Scorpio підійде більше для матеріалів, адже обслуговування такої моделі буде дороге.

І ось трійка фіналістів. На 3-му місці розмістився Opel Vectra / Opel Omega 3. Обидві моделі мають величезний набором функцій і відносно сучасним дизайном. Слабке місце у даних представників – задні арки, які дуже сильно гниють. Також автомобілі «їдять» занадто багато палива.

2-е місце експерти подарували Mitsubishi Carisma. Надійний, «некапризну» автомобіль з відмінним дизайном, надійної коробкою передач, ходової і двигуном. Машинка з легкістю подолає позначку 500 000 км.

На 1-му місці опинилася Honda Civic / Honda Accord. Фахівці стверджують, що це найоптимальніший і недорогий автомобіль, який подарує неповторні відчуття преміальності в салоні. А ось Civic по достоїнству оцінять любителі спортивних авто. Ось тільки з такою сумою в кишені потрібно розглядати варіанти випущені в 1997 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024