Авто

Гібридний BMW X8: стало відомо про модифікацію моделі

Share

Видання CarScoops опублікувало серію шпигунських фотографій великого кросовера BMW X8, які були зроблені під час тестів прототипу на трасі Нюрбургринг. Судячи з усього, на знімках відображена гібридна модифікація моделі, – повідомляє « Іnfocar ».

На те, що на нових шпигунських фотографіях саме електрифікована модифікація, вказують наклейки на передніх дверях і задньому бампері, а додатковий люк на передньому крилі з боку водія свідчить про те, що випробування проходить заряджає гібрид. Більш того, деякі вважають, що на Нюрбургринзі відчуває топовий X8 M.

Кузов прототипу прихований під маскувальною плівкою, проте європейські журналісти висловлюють припущення, що дизайн вже близький до серійного. Вони звернули увагу на низько розташовану головну оптику в стилі моделі 8 серії – ймовірно, її зробили дворівневої, але у прототипу верхній блок повністю прихований під камуфляжем. Також можна розглянути силует кросовера з пологої лінією даху.

До сих пір немає інформації про те, чи буде у X8 третій ряд сидінь, або ж кросовер запропонують тільки в стандартному місному (або чотиримісному, з двома «капітановими» задніми кріслами) виконанні.

Що ж стосується силової установки, то, ймовірно, гібридний X8 M укомплектують двигуном V8 об’ємом 4,4, літра і електромотором, сумарна віддача яких сягатиме 750 кінських сил. Якщо ці чутки виявляться вірними, то позашляховик претендує на звання найпотужнішого серійного автомобіля BMW за всю історію.

Згідно інсайдерської інформації, прем’єра BMW X8 відбудеться вже в 2021 році, а 750-сильний гібрид X8 M з’явиться на ринку через рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMWBMW X8

Останні записи

Скандал світового масштабу: підробка даних із викидів у японських автогігантів

У Японії спалахує скандал навколо потенційної фальсифікації результатів тестів на викиди дизельних двигунів провідними автовиробниками…

10.05.2024

Honda готова до чергового рестайлінгу конкурента Hyundai Solaris

Лінійка Honda на ринках, що розвиваються, включає в себе не тільки добре відомі седани Civic…

09.05.2024

CAR Magazine вибрав найкращий електричний спортивний автомобіль

Hyundai IONIQ 5 N продовжує дивувати автомобільний світ своїми досягненнями, ставши найкращим електричним спортивним автомобілем…

09.05.2024

Новий гіперкар Bugatti отримає метровий мотор потужністю 1000 кінських сил

Новий гіперкар Bugatti отримає двигун метрового класу потужністю 1000 к.с. У 2024 році вперше в…

09.05.2024

Kia придумала нову назву для кросовера дешевше за 500 тисяч гривень

Південнокорейський автовиробник розробляє новий субкомпактний кросовер, який стане найдоступнішим позашляховиком у своїй лінійці. Автомобіль вже…

09.05.2024

Lamborghini зніме з виробництва суперкросовери Urus Performante та Urus S

Lamborghini виводить з виробництва суперкросовери Urus Performante та Urus S. Через чотири роки після першої…

09.05.2024