Нове крос-купе Volkswagen Taigo сфотографували без камуфляжу

0
139

У Німеччині папараці зняли передсерійний зразок перспективного компактного кросовера Taigo, причому машина з’явилася у всій красі, тобто була позбавлена ​​маскувальною плівки. Прийдешню новинку презентують влітку 2021-го.

Зовнішність Taigo може здатися знайомою, і справа не тільки у використанні загальнокорпоративного стилю. Автомобіль є практично точною копією моделі Nivus для Латинської Америки (випускається з 2020 року). Присутні невеликі відмінності в декорі (інший малюнок задніх ліхтарів, інший дифузор і інші дрібниці), але фундаментально одна і та ж машина.

Довжина Nivus становить 4266 мм, тобто він трохи крупніший, ніж Volkswagen T-Roc і Volkswagen T-Cross . Розмір колісної бази – 2566 мм. Обсяг багажника – 415 літрів. Швидше за все, Taigo буде повністю таким же в габаритах.

В основі Nivus і Taigo лежить платформа MQB-A0, яка вперше використовувалася на моделі Polo останнього покоління. Для європейського ринку автомобіль збиратимуть на заводі VW в іспанському місті Памплона.

Volkswagen Taigo планується оснащувати світлодіодними фарами вже в базовій версії. У салоні повинен бути встановлений 10-дюймовий сенсорний дисплей медіасистеми. В якості опції запропонують цифрову приладову панель діагоналлю 10,25 дюйма.

Про силові агрегати поки немає точної інформації. Заокеанський брат оснащується тільки 3-циліндровим 1,0-літровим двигуном, який розвиває 128 к.с. на етанолі або 116 к.с. – на бензині. Він працює в парі з 6-ступінчастим “автоматом”. Привід передній, трансмісія 4×4 не передбачена в принципі.

Точні характеристики і дата презентації стануть відомі пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!