Представили седан Geely Emgrand третього покоління

На китайському ринку новинка з'явиться вже цього літа.

0
492

За весь час седан Geely Emgrand пережив безліч оновлень (останнім часом вони траплялися щорічно) і навіть отримав формального спадкоємця в 2016 році, але в підсумку седан другої генерації Geely Emgrand GL позиціонується на вище «первістка» і фактично став окремою моделлю в лінійці компанії . А прямим спадкоємцем оригінального Geely Emgrand тепер стане інший автомобіль. Формально це третє покоління моделі Emgrand , і його розсекретили офіційно.

Новий Geely Emgrand зроблений в іншому стилі бренду і схожий на флагмана – Geely Preface . У нього змінилися пропорції, а в задніх стійках даху додали додаткові віконця. Вся оптика у седана тепер повністю діодний, причому об’єднані задні ліхтарі включають в себе 176 світлодіодів. Колісна база та ж – 2650 мм, що у «першого» Geely Emgrand (друге покоління – 2700 мм). Довжина новинки становить 4638 мм, ширина – 1820 мм, а висота – 1460 мм. Коефіцієнт аеродинамічного опору дорівнює 0,27.

Повідомляється, що при роботі над інтер’єром нового Geely Emgrand на чільне місце поставили комфорт. Наприклад, тому 85% поверхні салону седана зробили з «м’яких» матеріалів, і тільки решту 15% – це жорсткий пластик. У топ-комплектації Geely Emgrand є дисплей діагоналлю 12,3 дюйма – для приладової панелі і екран медіасистеми на 10,25 дюйма. У списку оснащення новинки є кнопка запуску двигуна, електропривод ручника, люк, а також камери кругового огляду.

Єдиний двигун для нового Geely Emgrand – це той же атмосферний мотор 1.5, що у першого покоління, але форсований з 109 до 114 кінських сил. Від попередника новинку дістануться і трансмісії: МКПП або варіатор. На китайський ринок третє покоління Emgrand вийде вже цього літа. Інформації про повернення на російський ринок даної моделі наразі немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!