Geely підготувала дешевого суперника Skoda Octavia (ФОТО)

0
911

Geely Emgrand, який позиціонується як суперник Skoda Octavia, готується змінити покоління. Модель є однією з найбільш довгоживучих в лінійці марки і випускається в кузовах седан і п’ятидверний хетчбек.

На ринок третє покоління моделі мають намір вивести в кінці 2021 року, а дебют відбудеться цього літа. Напередодні прем’єри в мережі з’явилися знімки седана Джилі без камуфляжу. Судячи з фото, Emgrand SS11 виконаний в новій стилістиці бренду і обзавівся переробленої оптикою. У передні фари інтегрували денні ходові вогні, а задні ліхтарі об’єднані між собою тонкою світлодіодним смугою.

Дешевий седан Джилі після рестайлінгу трохи приріс в розмірах. При колісній базі 2650 мм в довжину авто досягає 4638 мм, в ширину – 1820 мм і 1460 мм у висоту. Салон Geely Emgrand 2022 офіційно показали тільки на тізері, але фотошпигуни оперативно виправили цю ситуацію. Виходячи з фото, можна сказати, що інтер’єр виглядає строго. У його оснащення увійшло трехспицевое рульове колесо, цифрова приладова панель і мультимедійна система з великим екраном.

Під капотом нового Emgrand встановлений 1,5-літровий двигун JLC-4G15B потужністю 114 к.с., який працює в парі з 5-ступінчастою «механікою» або «роботом». Також очікується і повністю електрична версія. До кінця року седан надійде в продаж на ринку Піднебесної, а потім відправиться і в інші країни. Попередник варто близько $ 11 000 на базовому виконанні. Нова модель виявиться не набагато дорожче.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!