Ось як може виглядати електричний Porsche Macan 2022

0
1197

Німецький виробник спортивних автомобілів недавно поділився фотографіями і відео тестового прототипу електричного Macan з полігону, а ентузіасти вже використовували їх для реалістичних рендерів, які показують дизайн майбутньої моделі.

Після успішного запуску повністю електричного чотирьохдверного Taycan, марка Porsche готує до виходу на ринок другу батарейну модель – Macan EV, продажі якої повинні початися в наступному році.

Два дні тому Porsche Macan EV продемонстрували в камуфляжі, а студія Sugar Design вирішила спробувати видалити подвійні, елементи, щоб оглянути цей новаторський позашляховик.

Як і Taycan, кросовер буде використовувати 800-вольтів архітектуру, яка виявилася чудовою для подолання розриву між спортивними автомобілями і електромобілями. Вважається, що буде принаймні одна версія Turbo з двома електромоторами і потужністю 500 кінських сил.

BMW, Audi і Mercedes мають повністю електричні моделі позашляховиків. Але вони не стали хітами, через сукупність факторів. EQC, наприклад, пропонує розкішний інтер’єр, а Audi e-tron S Sportback – гарне прискорення. Але Macan повинен поєднати все в одному автомобілі.

Виробник заявляє, що Macan EV стане самою спортивною моделлю в своєму сегменті не тільки завдяки тому, як він прискорюється, але і почуттю, яке водій буде відчувати за кермом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!