Які суперкари найкращі: рейтинг 2021 року

0
110

Автомобільні експерти склали новий рейтинг найкращих суперкарів 2021 року. До нього увійшли найпопулярніші автомобілі Ferrari, McLaren або Lamborghini і очікувані новинки автопрома.

1. McLaren 720S

McLaren 720S – надзвичайно комунікабельний та простий у керуванні, а також цей суперкар має найвищий рівень ергономічності, ніж будь-який з його попередників. Це справді дуже особливий автомобіль, який посідає перше місце у рейтингу найкрутіших спортивних автомобілів.

2. Ferrari SF90 Stradale

Цей своєрідний наступник гіперкара LaFerrari є найпотужнішим дорожнім автомобілем в історії Ferrari, однак SF90 Stradale – це зовсім інший тип суперкарів. Він використовує сильно перероблену версію 488 Pista з подвійним турбонаддувом 3,9-літровий V8, який доповнюється тріо електродвигунів, які піднімають загальну потужність Ferrari до вражаючих 986 к.с. сек.

3. Ferrari F8 Tributo

Новий F8 Tributo начебто замінив чудовий 488 GTB, але насправді цей автомобіль – це реконструкція, яка використовує велику кількість перероблених інженерних ноу-хау з 488 Pista, орієнтованої на трек, та гоночного автомобіля 488 Challenge. Подвійний турбований V8 зараз розвиває 710 к.с. і 568 фунтів футів, однак шасі F8 Tributo є головною визначною пам’яткою

4. Lamborghini Huracán Evo

Оновлена версія Evo отримала заднє колесо та управління крутним моментом, а результати наближають гру Huracán до гри конкурентів McLaren та Ferrari. Ви також отримаєте 631 к.с. від старого, хардкорного варіанту. Зараз є і версія Evo з чисто заднім керуванням.

5. Ford GT

Автомобіль воскресили у 2005 році і це стало “третім пришестям” легенди. Це розумно продумана дорожня версія найкращого гонщика світу, він доступний лише з лівостороннім приводом, має шасі та підвіску, більш екзотичні, ніж майже будь-який суперник.

6. Lamborghini Aventador SVJ

Він вийшов на сцену з майже 700 атмосферними кінськими силами та повним приводом Machiavellian у 2011 році, і був оновлений до специфікації S в 2017 році. Двигун суперкара виробляє 759 к.с. при 8500 об/хв, що вражає, навіть якщо його коробка передач з перемиканням передач не завжди гідна цього.

7. Noble М600

Цей британський суперкар виготовлений вручну. Він створений на специфічний смак Лі Нобла, в честь якого автомобіль був названий: з легкістю і простотою, чистотою механічної коробки передач і заднього приводу, без антиблокувальних гальм і електроніки.

8. Aston Martin Vanquish

Aston Martin планує відродити свою лінійку Vanquish, коли випустить власного суперника McLaren 720S та Ferrari F8 Tributo. Очікується, що виробництво почнеться на заводі Aston Martin в 2022 році, і ціни, ймовірно, подолають позначку в 250 тисяч фунтів стерлінгів, коли він врешті з’явиться на ринку.

9. Aston Martin Valhalla

Aston Martin Valhalla схожий на Ferrari SF90 Stradale. Він використовуватиме подібну архітектуру з вуглецевого волокна, в той час як його активна підвіска та аеродинамічна архітектура також будуть пов’язані. Тим не менш, виробники обіцяють, що це авто буде більш придатним для використання в реальному світі.

10. BMW M1

Оригінальний суперкар BMW M1 вперше побачив світ 41 рік тому, але, здається, що виробники збирається запровадити його наступника у виробництво. Новий Vision M Next Concept дебютує на цьогорічному автосалоні у Франкфурті і BMW вже заявив, що фірма серйозно розглядає можливість введення автомобіля у виробництво.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!