ТОП-5 міських кросоверів, які справляються з серйозним бездоріжжям

0
200

Кросовери в більшості своїй розраховані для поїздок по місту і виїзду на природу куди-небудь в передмістя. Але деякі з них мають гарні позашляхові якості. Експерти назвали 5 кросоверів, які можуть впоратися навіть з серйозним бездоріжжям.

На першому місці в цьому рейтингу поставили Renault Duster другого покоління. Це не тільки найдоступніший повнопривідний кросовер в нашій країні, але він також здатний подолати важке бездоріжжя. У нього дорожній просвіт становить 210 мм.

Міжосьову муфту можна заблокувати. Перша передача з дуже коротким передавальним відношенням у механічної коробки – альтернатива понижувальної передачі.

Друге місце в цьому рейтингу зайняв Jeep Renegade. Це найменша модель Jeep. Однак, вона зберегла всі переваги «Джипів». Відмінний позашляховик. Особливо в повнопривідної версії TrailHawk підвищеної прохідності. Технологія Selec-Terrain налаштовує противобуксовочну систему для руху по різним типам покриття.

Третє місце зайняв британський Jaguar E-Pace. Це не тільки один з найкрасивіших кросоверів в світі, але він також відрізняється ще й хорошою прохідністю. Дорожній просвіт у нього становить 205 мм.

Також в цей рейтинг увійшов Subaru Forester. Відмінний варіант, якщо потрібно їздити по поганих дорогах. Хід плавний, коливання майже не відчуваються. Він також здатний подолати серйозне бездоріжжя.

П’яте місце зайняв Volkswagen Tiguan. У нього надійна підвіска, великий дорожній просвіт, відмінна керованість. Є версія, підготовлена спеціально для важкого бездоріжжя.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!