Названі терміни появи на ринку нового Porsche Macan

0
68

Компанія Porsche готує до прем’єри Macan, який пережив друге оновлення – за словами представників марки, посвіжілий модель дебютує до кінця нинішнього року. А трохи пізніше, в 2023-м, штутгартці викотять абсолютно новий кросовер, який, з одного боку, стане приймачем поточного «Макана».

Macan, який є другою за популярністю моделлю серед усіх «Порше» в Росії, випускається ось вже сім років. У 2018-му він пройшов через першу модернізацію, в 2021-м – переживає чергову. Посвіжілий автомобіль не раз був помічений під час тестових випробувань, дещо про нього вже відомо. Наприклад, штутгартци обмежаться легким «улучшайзінгом”, не який передбачає серйозних технічних доробок.

Як повідомив член виконавчої ради з досліджень і розробок Porsche AG Майкл Штайнер, світова прем’єра оновленого Macan відбудеться до кінця поточного року. А в 2023-му компанія презентує новинку – електричну версію моделі, яка, втім, буде відрізнятися не тільки силовим агрегатом. Її побудують на інший модульній архітектурі – Premium Platform Electric. Не виключено, що і назва вона отримає інше.

Г-н Штайнер також розповів, що тестові випробування електрифікованого Macan вже почалися: його ганяють, як по полігонах, так і по дорогах загального користування. До 2023-го року автомобілі пройдуть близько 3 млн кілометрів. Як і Taycan, новинка отримає 800-вольтів електросистему, але підзаряджатися вона буде швидше. На вибір покупців запропонують кілька модифікацій різної потужності, але який саме – поки не повідомляється.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!