Новий купе-кросовер Volkswagen Taigo перший раз сфотографували без камуфляжу

0
495

Німецька компанія Volkswagen незабаром збирається вивести на ринок новий купеподібний кросовер Taigo. Призначений він буде для авторинку Європи, а виробництво налагодять в Іспанії. На одній з парковок цієї країни машину зеленого кольору помітили без камуфляжу.

Раніше в Мережі можна було побачити максимально оснащену версію R Line, в якій були присутні спортивні риси. На цей раз ми побачили класичну версію автомобіля. Силует авто практично повністю повторює представлений роком раніше Volkswagen Nivus – цей автомобіль продається в Південній Америці. З відмінностей можна відзначити іншу начинку фар і іншу конструкцію решітки радіатора.

На кормі ми бачимо масивний бампер, а також ліхтарі, які об’єднані в моноблок. В салон авто заглянути не вдалося. Однак раніше в Volkswagen анонсували великий екран мультимедіа і цифрову приладову панель.

Кількість фізичних кнопок буде зведено до мінімуму. Новий Volkswagen Taigo отримує платформу MQB A0 від компактного Polo.

Моторна гамма буде складатися з бензинових моторів, проте конкретики поки немає. Офіційно презентують новинку влітку 2021 року, а виробництво намічене на осінь. Інформації про появу моделі в Росії поки немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!