Новий Honda HR-V буде виключно гібридним

Позашляховик приєднається до моделі Jazz і отримає силову установку e: HEV власної розробки.

0
262

Як стало відомо виданню uamotors.com.ua, кросовер HR-V стане другим автомобілем, пропонованим Honda в Європі тільки з повністю гібридною установкою. Кросовер буде використовувати ті ж агрегати, що і хетчбек Jazz, з двома електродвигунами і 1,5-літровим бензиновим мотором, загальна потужність яких складе 129 к.с., йдеться в заяві Honda. Трансмісія e: HEV має три режими роботи: тільки електричний; гібрид з асистентом від двигуна внутрішнього згоряння; повністю бензиновий двигун – тільки на високих швидкостях по трасі.

За словами представників Honda, новинка отримає 9-дюймовий тачскрін мультимедійною системою з більш швидким процесором вже в базі. Другий 7-дюймовий екран перед водієм надає інформацію про функції допомоги водієві.

Нове покоління HR-V отримає вдосконалену систему запобігання зіткненню з пішоходами в нічний час і екстрену зупинку (CMBS), яка тепер виявляє зустрічні транспортні засоби, що перетинають траєкторію руху автомобіля, включаючи велосипеди і мотоцикли. HR-V також має адаптивний круїз-контроль, який включає в себе функцію руху на низькій швидкості, а також допомога в русі з ухилу.

Новий HR-V на 20 мм нижче в порівнянні з попередньою моделлю, але має дорожній просвіт на 10 мм більше.

HR-V третього покоління надійде в продаж в Європі в кінці цього року. Зовні модель можна відрізнити від попередника за характерною інтегрованої решітці радіатора і незграбним фарам. За словами автовиробника, зовнішній вигляд кросовера «преміальний». Нове покоління зберігає приховані ручки задніх дверей від нинішнього HR-V.

HR-V буде побудований на заводі Honda в Сузуке в Японії для продажів в Європі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!