Авто

Названо п’ять кращих позашляховиків за якістю, керованістю і комфортом

Share

Експерти розповіли про кращі кроссовери і назвали п’ять позашляховиків, які не розчарують своїх власників.

Про це пише Тhe Journal.

Kia Sorento

Семимісний позашляховик став популярним вибором для великої родини. В кінці минулого року надійшла в продаж нова версія авто з 2,2-літровим дизельним двигуном, гібридна модель з модулем, що підключається, зручна для міських умов. Запас ходу акумулятора 57 км і 70 км при їзді по місту. У позашляховика розкішний інтер’єр і гарантія на пристойних 150 тисяч км.

Volkswagen ID.4

Вперше з’явився на ринку в 2021 році, являє собою повністю електричний п’ятимісний позашляховик, який за розміром аналогічний Tiguan. Покупці можуть вибрати акумулятор з двох розмірів: від 343 до 519 км в залежності від специфікації. Це один з перших електромобілів нової ери, здатних долати великі відстані, справлятися з потребами сім’ї або бути відмінним службовим автомобілем.

Dacia Duster

З моменту своєї появи в 2012 році ім’я Dacia Duster стала популярною завдяки своєму міцному зовнішньому вигляду, розумній ціні і зручному салону. Найпопулярніший – передньопривідний Duster, але якщо вам потрібно з’їхати з второваної дороги, доступні як дизельний, так і бензиновий двигун з повним приводом. 1,3-літровий бензиновий двигун – кращий вибір.

Citroën C5 Aircross

Позашляховик дуже комфортний в управлінні завдяки своїй запатентованої підвісці і просторий. Citroën пропонує C5 Aircross тільки як п’ятимісний, на відміну від багатьох конкуруючих брендів. У нього великий багажник: 580 літрів, збільшується до 720 літрів при опущених задніх сидіннях. Лінійка двигунів, складається з економічного дизеля, плавного бензинового двигуна і гібрида, що підключається.

Land Rover Defender

Це один з найвідоміших в світі позашляховиків, а нове покоління – це сучасне авто преміум-класу. Завдяки дизайну, що зберігає весь характер старого Defender, він доступний в двох варіантах довжини з тридверним або п’ятидверним кузовом. В основі цього шасі лежить конструкція, здатна долати найскладніші ділянки місцевості. Defender оснащений новітніми системами безпеки та допомоги водієві як для їзди по дорогах, так і по бездоріжжю.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Hyundai IONIQ 5 N визнаний найкращим електричним спорткаром у світі

Hyundai IONIQ 5 N був визнаний найкращим електричним спортивним автомобілем у світі, як повідомляє CAR…

13.05.2024

Xiaomi планує представити другу машину у 2026 році

Компанія Xiaomi розробляє нову модель електромобіля. У Bloomberg вважають , що другою машиною корпорації стане…

13.05.2024

Porsche показала перший гібридний 911 (фото)

Компанія Porsche опублікувала фотографії гібридного 911. Спорткар представлять наприкінці цього місяця. Він отримає бензоелектричну систему…

13.05.2024

Китайські автокомпанії захоплять європейський ринок до 2030 року

Дослідження під назвою "Casa e Chiesa nel settore dell'auto" , проведене Національною асоціацією індустрії автомобільного…

13.05.2024

Стратегія Mercedes-Benz з нульових викидів виявилася провальною

На останніх річних зборах акціонерів Mercedes-Benz генеральний директор Ола Келленіус наголосив на прагненні компанії до досягнення…

13.05.2024

Новий Seat Leon може перетворитися на седан і виявитися близьким родичем Skoda Octavia

Незважаючи на захоплення покупців кросоверами та позашляховиками у світі все ще залишається пласт людей, які…

13.05.2024