Компанія Volkswagen показала на відео новий електрокар ID.5

0
35

Як повідомив глава марки Volkswagen Ральф Брандштеттер, новий електрокар ID.5 буде представлений зовсім скоро.

Марка Volkswagen готує до прем’єри нового члена лінійки ID з індексом 5 , перший відеоролик з яким автовиробник продемонстрував у ході дебюту «зарядженої» версії ID.4 . Гендиректор німецької марки Ральф Брандштеттер не розкрив майже ніяких деталей про новинку, але пообіцяв, що вона скоро буде представлена.

На невеликому відеоролику новий електромобіль Volkswagen ID.5 був загорнутий в щільний камуфляж, який приховує особливості екстер’єру. Судячи з деяких деталей, новий електрокар буде представляти собою більш спортивний варіант ID.4 з купеобразного обрисом кузова і спойлером на п’ятій двері.

Очікується, що модель ID.4 і ID.5 розділять між собою силові агрегати. Так, новинку можуть оснастити набором батарей yoммкостью від 55 до 77 кіловат-годин і електродвигуном на задній осі, який розвиває від 148 до 204 к.с. Разом зі стандартним електрокаром ID.5 глава марки Volkswagen анонсував і «заряджене» виконання GTX , яке може отримати двомоторний компоновку, повний привід і спеціальний декор по аналогії з GTX -версії ID.4 .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!