Дешевий китайський кросовер за $ 13 000 порадував дизайном і оснащенням

0
1730

У минулому році дешевий кросовер Geely Emgrand GS отримав ряд доопрацювань, але, цілком ймовірно, цього виробнику здалося мало. Перед нами чергова модернізація автомобіля. Тепер Geely позиціонує його як окрему модель Emgrand S. Цікаво, що колишній GS з виробництва знімати не стали.

Джерело: www.autocentre.ua

Новий китайський кросовер отримав інші бампери, капот, дзеркала і фари. Передня решітка тепер увігнута. У задній частині зміни теж є. Наприклад, нова багажні двері і витягнуті ліхтарі, об’єднані чорної плашкою з назвою марки.

Довжина кросовера Джилі – 4430 мм, що на 10 мм менше GS. Решта габарити залишилися колишніми, а це тисяча вісімсот тридцять три мм в ширину і 1573 мм у висоту. Розмір колісної бази – 2700 мм.

Зміни в зовнішності знайшли своє продовження і в салоні. Новинка порадує майбутніх власників цифрової панеллю приладів, іншим селектором коробки передач. Екран системи мультимедіа тепер знаходиться над передньою панеллю, яка отримала стильну і сучасну архітектуру.

Місце блоку управління клімат-контролем займають звичні кнопки. Уже в базовому виконанні новинка отримала камеру заднього виду, круїз-контроль і клімат-контроль. Версіями дорожче покладені камери кругового огляду, ряд систем допомоги водієві, а також функція автоматичного перемикання світла фар.

У рух новий Geely Emgrand S призводить 1,4-літровий бензиновий мотор, який видає 141 к.с. Він прийшов на зміну колишньому 1,5-літровому мотору Volvo. Двигун сполучений з шестиступінчастою коробкою передач або варіатором. Привід – виключно передній.

У Китаї хетчбек Geely Emgrand S оцінили в 13 100 – 16 800 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!