Опублікований тизер нового Volkswagen ID.4 GTX

«Заряджений» електрокар повинен дебютувати вже 28 квітня 2021 року.

0
161

Volkswagen готується електрифікувати свій модельний ряд вже до 2025 року, коли буде випущено близько 20 нових електричних моделей. І у компанії добре виходить реалізувати свої плани – минулого тижня ми бачили трьохрядовий VW ID.6 в Шанхаї, тепер прийшов час побачити «заряджену» версію кросовера ID.4.

Автовиробник знову дражнить ВІДЕОтизером майбутнього ID.4, опублікованими в Twitter, в якому показані деякі незначні деталі про кросовер. Так, ролик починається з огляду оптики ID.4 GTX, яка, звичайно ж, не має відмінностей від базового VW ID.4. Потім ми переходимо до задніх фар (знову ж таки, те ж саме, що у ID.4), які при запуску машини демонструють химерний послідовний ефект.

Потім картинка спускається до воздухозаборникам бампера, після чого переходить всередину, щоб показати шкіру з червоною прошивкою, імовірно знаходиться на приладовій панелі GTX. Нарешті, короткі 15-секундні кадри закінчилися повним оглядом тривимірних задніх ліхтарів.

У тизері також зазначено комбіноване енергоспоживання ID.4 GTX: від 19,8 до 18,1 кіловат-години на 100 кілометрів. Для порівняння, звичайний ID.4 споживав в півтора рази менше.

Ми вже давно знаємо деякі подробиці про ID.4 GTX. Так, запас ходу новинки буде набагато менший, ніж у стандартної моделі, але вона буде більш потужною і отримає повний привід. Очікується, що на розгін до 100 км / год електрокар буде витрачати до 6,2 секунди, що на 2,3 секунди швидше, ніж у звичайного ID.4.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!