На тестах помічений електричний кросовер Volkswagen ID.5

0
189

На тестах у Заполяр’ї помічений купеподібний кросовер Volkswagen ID.5, прем’єра якого очікується до кінця нинішнього року.

Про це повідомляє портал Carscoops. Компанія Volkswagen стрімко нарощує свій потенціал у сегменті електрокарів. Після дебюту кросовера ID.4 та недавньої презентації відразу двох версій більшого ID.6, у другій половині року очікується поява у модельній гаммі купеобразного кросовера ID.5.

Закамуфльований “під Kia” прототип знову був помічений на тестах у Заполяр’ї. Новинка багато в чому буде уніфікована з моделлю ID.4. Зокрема, покупці зможуть вибирати між двома батареями ємністю 52 і 77 кВтг. Вони використовуються для харчування електромоторів потужністю 148, 170 або 204 к.с. Крім моноприводних версій клієнтам запропонують кращу модифікацію GTX з двома двигунами сумарною потужністю 306 к.с.

Уніфікація торкнеться та цифровий салон моделі. Електромобіль отримає 5,3-дюймовий екран шкали приладів, а діагональ інформаційно-розважальної системи у залежності від комплектації буде 10 або 12-дюймовим. Також у якості опції буде доступний ультрасучасний проекційний екран з розширеною реальністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!