Новий позашляховик Toyota Land Cruiser 300 показали на свіжих фотографіях

0
1053

Новий Toyota Land Cruiser 300, прем’єра якого очікується найближчим часом, знову потрапив в об’єктив фотошпигунів. Очевидці знову підібралися до заводу Toyota і сфотографували цілу стоянку свіжозібраних позашляховиків, серед яких були екземпляри в чорному, білому, сріблястому і бордовому кольорах.

Судячи по знімках, Toyota продовжує виробництво нового Land Cruiser і, тим самим, активно готується до старту його продажів (принаймі, на домашньому ринку). При цьому дизайн моделі вже не є секретом – він виявився майже таким же, яким його зобразили показали японські автожурналах на рендера в 2019 році.

Зберігши колишній силует кузова, позашляховик нового покоління отримав більш рельєфний капот, збільшену радіаторну решітку з великою кількістю хрому, фари іншої форми, завужені ліхтарі і переглянуту бамперна групу.

У салоні Land Cruiser 300, чиї фотографії з’явилися ще в лютому, повине з’явитися нове кермо трьохспиці, інша приладова панель з кольоровим дисплеєм по центру, більш сучасна мультимедіа з великим тачскріном і оригінальна кнопка запуску двигуна зі сканером відбитка пальця, завдяки якому автомобіль зможе ідентифікувати водія і автоматично ставити його власні настройки крісла, дзеркал і клімат-контролю.

Офіційної інформації про двигуни поки немає. Очікується, що на зміну рядної бензинової «вісімці» об’ємом 4,6 літра прийде гібридна силова установка, а решта версії оснастять 3,5-літровою “бітурбошестеркой» потужністю 415 кінських сил і новим 3,3-літровим дизелем V6, що видає 309 сил і 687 Нм крутного моменту.

Дата прем’єри нового Toyota Land Cruiser 300, як і раніше не оголошена, але, судячи з того, що товарні позашляховики масово вантажать на автовози, чекати її залишилося недовго.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!