На рендерах показали оновлену Skoda Fabia 2021 року

0
376

Незабаром Volkswagen Group представить своїм європейським покупцям новий суперміні в особі абсолютно нової Skoda Fabia. На основі перших офіційних тизерів моделі дизайнери Kolesa.ru підготували два неофіційних рендеру для попереднього перегляду остаточного дизайну.

Як типовий продукт Skoda, нова Fabia буде більше, ніж її попередниця. Довжина кузова в 4 107 міліметрів буде всього на кілька міліметрів коротше, ніж Volkswagen Golf 4, який на клас вище Fabia. Збільшені розміри будуть поєднуватися з більш зрілим дизайном, а також з багажником, який на 50 літрів більше, ніж раніше. Загальна місткість становить 380 літрів.

Нова Fabia виглядає трохи більш висококласною. Новинка отримає значно знижений коефіцієнт лобового опору з 0,32 до 0,28, що поліпшить аеродинаміку автомобіля і його ефективність. Сама захоплююча інформація полягає в тому, що Skoda запропонує флагманський 4-циліндровий двигун для нової моделі. 1,5-літровий агрегат TSI з турбонаддувом буде забезпечувати 150 кінських сил і 250 Нм. Цей мотор буде пропонуватися виключно з автоматичною коробкою передач DSG. У планах також і універсал Fabia, запуск якого намічений на 2023 рік.

Базові моделі будуть продаватися з 1,0-літровим атмосферним 3-циліндровим двигуном MPI в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Крім того, 1,0-літровий двигун TSI буде пропонувати більшу потужність і опциональную коробку передач DSG в більш потужною з двох анонсованих змін. Як і очікувалося, нова Fabia не буде доступна з дизельним двигуном після припинення виробництва TDI з оновленням моделі попереднього покоління.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!